Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

LET OP: AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF 21% BTW.

Contact

Heeft u plannen om een feest of evenement te organiseren?
Bekijk op onze website welke materialen wij beschikbaar hebben voor uw partij op locatie.

Wilt u eerst een vrijblijvend advies over uw specifieke wensen?
Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, rechts op deze pagina. Of vul de offerte aanvraag in via onze catalogus.
Samen zorgen wij voor een onvergetelijke belevenis!

Ter info: 
– Onze voorkeur gaat er naar uit om de offerte aanvraag zo compleet mogelijk in te vullen zodat wij direct de beschikbaarheid kunnen controleren, deze offerte aanvraag is geen garantie dat de materialen definitief beschikbaar zijn op de door u gekozen datum.
– Wanneer wij de materialen bezorgen en/of opbouwen, berekenen wij transportkosten. Voor een groot deel van de Noordoostpolder en op Urk zijn deze kosten vanaf € 17,50 de enkele reis. Buiten deze regio is de transportprijs op aanvraag.
– Eventuele schoonmaakkosten voor het wassen van servies, glaswerk, bak- en warm/verwarmvoorzieningen, bedragen € 35,- per uur.
– Wanneer u de materialen op zeer korte termijn (aankomende 1-3 dagen) nodig heeft, neem dan contact op via 0527-204025.

LET OP: uw offerte aanvraag is geen bevestiging van de eventuele reservering. Na ontvangst van een offerte via het winkelmandje, controleren wij de beschikbaarheid en reageren dan op uw aanvraag. Wij ontvangen ook graag bericht bij annulering van de offerte aanvraag. 

Maandag is de dag dat wij materialen retour halen en is er vaak niemand op kantoor, de mail die in het weekend binnengekomen is, wordt vanaf dinsdag door ons beantwoord.

Bezoek- en factuuradres:
Vaartweg 40
8311 AA Espel

Telefoonnummer:
0527 204025

E-mail:
[email protected]

KvK nummer:
32135427

BTW nummer:
NL 001659576 B46

 

 

 

Neem contact op

    Datum:

    0
    0
    Offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar producten